Treningi

  1. Domov
  2. Treningi

Treningi

Kaj lahko naredite zase ali za svoje zaposlene? Privatni treningi in izobraževanja so najboljši način da izboljšate svoje prodajne sposobnosti.

Treningi

Zaključevanje naj vam prinese veliko denarja in počnite to tako, kot je treba!

Treningi

Vodi skupino in njeno delovanje uglašuje tako, da se skupina pomika v smeri skupnega cilja.

Treningi

Ko boste telefoniranje znali delati pravilno in dobro, se bodo zmanjšali tudi vaši strahovi.

Mnenja udeležencev

Vsako podjetje je lahko še tako dobro, a nima uspeha, če ne proda svojih izdelkov. Metka je izjemen strokovnjak za zaključevanje v prodaji saj deluje iz dolgoletne prakse v gospodarstvu ob podpori izjemne palete dodatnih znanj. Njen pogled na prodajo je aktualen in svež, njeni napotki pa vsekakor delujejo v praksi. Če želite specialista za izboljšanje prodaje in optimizacijo določenih procesov v podjetju, potem morate stopiti z Metko v stik. Nam se je zelo izplačalo!
Znanja, ki nam jih posreduje Metka, so v praksi takoj uporabna in tudi delujejo takoj. Predavanje in trening zaključevanja v prodaji smo v podjetju izvedli že večkrat za prodajno osebje. Prodajalke imajo odlično orodje s katerim lahko več prodajo, pri tem porabijo manj energije, stranka pa je zadovoljna, da je kupila nekaj kar res potrebuje in za kar se je sama odločila. Metka je tudi odlična predavateljica, dobra motivatorka in specialistka svojega področja. Ima veliko idej in vedno pomaga poiskati prave rešitve za večjo prodajo v vsaki branži.
Matjaž Štamulak

Matjaž Štamulak

Vladimira Fink Pavlin

Vladimira Fink Pavlin